Om oss

Privat

Vi forstår at ditt hjem er din stolthet og glede, og derfor tilbyr vi ikke bare rengjøring, men omsorg for bygningens estetikk og vedlikehold.

God erfaring

Vår erfaring er grunnlaget for kvaliteten vi leverer, og hos oss kan du være trygg på at du velger en partner med solid ekspertise.

Næring

Vi er dedikert til å gi næringsbygg enestående fasadevasktjenester som ikke bare forbedrer utseendet, men også ivaretar bygningens integritet.
MB Fasadevask

Vil du vite mer om oss?

Om MB Fasadevask AS

Vår dedikasjon til kvalitet og grundighet gjenspeiles i vårt arbeid. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og vi tilpasser våre tjenester for å imøtekomme dine spesifikke behov og krav. Ved å velge oss som din partner for fasadevask og utvendig rengjøring, kan du være trygg på at din eiendom vil skinne i all sin prakt.

Våre erfarne fagfolk har ekspertisen som kreves for å håndtere en rekke materialer og overflater på en skånsom, men effektiv måte. Enten det er murstein, tre, metall eller annet, tar vi i bruk skreddersydde metoder for å sikre optimal rengjøring uten å påføre skade. Vi prioriterer også miljøvennlige løsninger for å sikre at våre tjenester ikke bare gavner din eiendom, men også miljøet.

Vi hjelper deg gjerne med det du har behov for!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle