Tjenester

Vasket hus

Privat

Ønsker du å gi ditt hjem en oppfriskning? Vi er din pålitelige partner når det gjelder profesjonell fasadevask for private husholdninger. Vi tilbyr vi skreddersydde tjenester for å gi fasaden din den oppmerksomheten den fortjener.

Næringsbygg

Næringsbygg

Gi ditt næringsbygg det beste førstehåndsinntrykket med vår ekspertise. Vi er spesialister innen profesjonell fasadevask og utvendig rengjøring. Vi rengjør bygget med bruk av avansert utstyr og effektive teknikker.

Vindusvask

Vindusvask

Gjør dine omgivelser lysere og mer innbydende med våre profesjonelle vindusvasketjenester. Vi forstår at rene vinduer ikke bare forbedrer estetikken, men også påvirker innemiljøet positivt ved å slippe inn mer naturlig lys. 

Rent tak

Takvask

Ved å benytte moderne teknikker og miljøvennlige rengjøringsmidler, sikrer vi at ditt tak blir friskt og ser ut som nytt. En grundig takvask kan også bidra til å forlenge takets levetid og forhindre potensielle skader.

Vasket uteareal

Vask av uteareal

Få mest mulig glede ut av ditt utendørsområde med profesjonell vasking. Vi benytter miljøvennlige rengjøringsmetoder for å sikre at ditt utendørsområde ikke bare ser rent ut, men også bevares på en bærekraftig måte.

Borettslag

Borettslag / Sameie

Vi forstår at det å opprettholde et rent og innbydende utseende er av stor betydning for borettslag og sameier. Vi benytter moderne utstyr og miljøvennlige rengjøringsmidler for å sikre en grundig, skånsom og effektiv rengjøring.

Vi hjelper deg gjerne med det du har behov for!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle